HØRING busbestilling sommer 2023

Høringsbrev busbestilling 2023

Vi har modtaget høringsbrev i forbindelse med busbestilling for Furesø Kommune gældende fra sommeren 2023.

Det fremgår – som også var en del af udviklingsplanen for kollektiv trafik – at det foreslås at frekvensen på linje 151 øges til tre gange i timen over hele dagen og to gange i timen om aftenen. Bestyrelsen har med forvaltningen drøftet, hvad det betyder konkret, og inputtet herfra er ikke helt klart, men opfattelsen er som følger:

I tidsrummet 05-20 – bussen skal køre 3 gange i timen (tidligste bus fra Værløse st. er idag 05.06)

I tidsrummet 20-23.59 – bussen sal køre 2 gange i timen (sidste bus fra Værløse st. er idag 23.49)

Det har endvidere ikke været muligt at få klarlagt, hvilken rute, bussen vil køre gennem Kirke Værløse, dvs.om der kommer ændringer i forhold til de perioder, hvor bussen kører nordpå ad Kildebakken/Bygaden (altså fra Laanshøj mod Netto) og hvilke perioder den kører sydpå (altså fra Netto mod Laanshøj). Bestyrelsen har endvidere flere gange påpeget behovet for busbejtening efter kl. 24 fra Værløse st.,særligt i weekenderne, for at kunne sikre kollektiv forbindelser, når man kommer hjem fra kulturelle arrangementer i eks. København eller Farum, for den sags skyld. Dette ønske er ikke ud til, at dette er medtaget i indstillingen til busbestillingen.
Bestyrelsen OPFORDRER alle til at komme med bemærkninger til høringen på formand@kirke-vaerloese.dk.Frist for bemærkninger er 5. september 2022

 

Skriv kommentar