Pop-up morgenmad 12. juni 2022

Nu gør vi det! Spis fælles morgenmad med naboer!

Et lavpraktisk pop-up arrangement på Smedegade ud for nr. 13 (ved bommene).

Medbring selv alt du skal bruge (bord, stole, tallerkner, bestik, børn, ægtefælle/kæreste, krus, kaffe/the osv.) og trop op kl. 9 – så kan man nå gudstjeneste, Biodiversitetsfestivalen og/eller andre arrangementer, hvis man vil.

Rokkedyssegård sponsorerer lækkert syltetøj, Grundejerforeningen sørger for rundstykker – og hvad du derudover foretrækker af kontinental, amerikansk osv. morgenmad, sørger du selv for – og for andre, hvis du har overskud til det :-)

Bestyrelsen glæder sig til at se mange naboer til et impulsivt arrangement. OG er du ikke medlem, så meld dig gerne ind :-)

 

Breakfast

1 Kommentar

  1. Pingback: BORGERMØDE i Kirke Værløse | Kirke-Vaerloese.dk

Skriv kommentar