Aktiviteter

Faste aktiviteter

Fastelavn

Hvert år inviterer Grundejerforeningen til fastelavn på parkeringspladsen ved Den Gamle Skole, hvor der bliver slået katten af 3 tønder, så splinterne flyver om ørerne.
Børnene er altid festligt udklædte, og voksne er også velkomne til at klæde sig ud. Der bliver fundet kattekonger og kattedrønninger, og der er præmier til den bedst udklædte – og måske lidt ekstra præmier.

Bagefter spiser vi fastelavnsboller og drikker the og kaffe i Den Gamle Skole.

Sankt Hans

Arrangementet begynder ved den Gamle Skole hvor bestyrelsen sørger for varm grill, mens grundejerne selv medbringer mad. Sankt Hans bål foregår på engen hvortil vi bevæger os i samlet flok. Bålet tændes typisk kl. 21.15.

Juletræstænding

Juletræet ser særlig smukt ud, hvis sneen har lagt et fint hvidt pudret lag overalt

Juletræet tændes kl. 16.00 den første søndag i advent. Efter en par ord til juletræet tændes lysene og der serveres glögg og varme æbleskiver til alle, der møder op og er med til at holde fast i en dejlig tradition i Kirke Værløse.

Juletræet placeres på Kirke Værløses centrale tingsted og er hvert år meget generøst doneret af Frede Lundsteen og stillet op med venlig assistance af H.C. Container. Engagerede borgere sørger for at lyskæderne sættes op og at der er varm glögg, juice og æbleskiver.