Information om ejerforeninger i Laanshøj

Efter Generalforsamling d. 20/3-18, har Bestyrelsen modtaget nedenstående e-mail:

Jeg deltog i Grundejerforeningen for Kirke Værløse & Omegns generalforsamling den 20/3-18.

Da vi lige er flyttet til Kirke Værløse på Smedegade efter 10 år i Laanshøj, undrede jeg mig over en beboers udtalelser om, at det er Grundejerforeningen for Kirke Værløse og omegn, der repræsenterer hele Kirke Værløse og Laanshøj, samt at de foreninger, der er i Laanshøj kun har status som vejlaug. Samme person ytrede, at bestyrelsen har fejlet ved ikke aktivt at rekruttere medlemmer i Laanshøj.

Som opfølgning på mødet har jeg talt med min tidligere nabo, som er formand for Laanshøj grundejerforening. Laanshøj har 14 mindre ejerforeninger, som alle repræsenteres af den overordnede grundejerforening Laanshøj. Grundejerforeningen Laanshøj referer direkte til kommunen og omvendt.

Så med denne viden kan bestyrelsen altså roligt fortsætte deres gode arbejde her i byen, uden at tænke mere på, at skulle spilde kræfter på at værge nye medlemmer i Laanshøj.

Derudover vil jeg blot sige, at vi er super lykkelige for landsbylivet her i denne smukke landsby, og vi elsker vores nye gamle bondehus!

Martin Hædersdal

Smedegade 20